Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verzending en levering

We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als je voor 15.00 uur op een werkdag bestelt, doen we ons best om dezelfde dag nog te verzenden. Soms kan het echter voorkomen dat producten niet op voorraad zijn, waardoor de levering iets langer kan duren. Op de productpagina vind je een indicatie van de levertijd. Als we om welke reden dan ook deze levertijd niet kunnen halen, zullen we je hier zo snel mogelijk van op de hoogte stellen. Houd er rekening mee dat de levering maximaal 3 werkdagen kan duren. We doen ons best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo spoedig mogelijk bij je wordt afgeleverd.


De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:


€ 6,95 voor bestellingen onder de € 65,- binnen Nederland 
Gratis voor bestellingen vanaf € 65,- binnen Nederland 


€ 6,95 voor bestellingen onder de € 75,- naar België, Duitsland en Frankrijk

Gratis voor bestellingen vanaf € 75,- naar België, Duitsland en Frankrijk


€ 6,95 voor bestellingen onder de € 85,- naar de rest van Europa
Gratis voor bestellingen vanaf € 85,-  naar de rest van Europa.


Levering binnen Nederland verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, dit is mede afhankelijk van de drukte van de pakketbezorger.

De geschatte levertijd van internationale bestellingen kan variëren, afhankelijk van het land van bestemming en de lokale postdiensten. We raden je aan om rekening te houden met een iets langere levertijd.

Schuiven naar boven
De waardering van pranaesencia.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.